Usuwanie konta
Ostatnia aktualizacja: 9 października 2026
Na tej stronie opisano, jak usunąć konto IS Fleet i co dokładnie dzieje się z danymi. Możesz to zrobić samodzielnie, bez kontaktu z pomocą techniczną.
W aplikacji mobilnej
Dotyczy aplikacji IS Driver i IS Manager.
- Otwórz „Ustawienia” (w aplikacji menedżera — „Konto”).
- Przewiń stronę na sam dół.
- Naciśnij „Usuń konto” pod przyciskiem „Wyloguj się”.
- Potwierdź w oknie dialogowym.
W wersji internetowej
- Kliknij swoje imię na dole menu bocznego i wybierz „Ustawienia konta”.
- Otwórz menu „⋮” w nagłówku strony.
- Wybierz „Usuń konto” i potwierdź przyciskiem „Usuń trwale”.
Co zostanie usunięte
- Imię i nazwisko, numer telefonu, e-mail, zdjęcie profilowe.
- Hasło i wszystkie aktywne sesje.
- Tokeny powiadomień push wszystkich Twoich urządzeń.
- Logowanie do konta staje się trwale niemożliwe.
Co pozostanie
Trasy, dokumenty i wiadomości pozostają w historii Twojej firmy w formie zanonimizowanej: zamiast Twojego imienia wyświetlane jest oznaczenie usuniętego użytkownika.
Są to zapisy służbowe pracodawcy, które ma on obowiązek przechowywać — m.in. na potrzeby sprawozdawczości przewozowej. Nie są już powiązane z Twoimi danymi osobowymi.
Jeśli nie możesz się zalogować
Jeśli utraciłeś dostęp do konta i nie możesz usunąć go samodzielnie, wyślij prośbę na isfleet.eu@gmail.com z numeru telefonu lub adresu e-mail powiązanego z kontem. Rozpatrzymy ją w ciągu 30 dni.